Güncelleme Tarihi: 19 Temmuz 2021

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in Kurban Bayramı Dolayısıyla Mesajı

Bayramlar; yaklaştıkça, daha gelmeden telaşını, heyecanını yaşadığımız özel günlerdir. Bayramlar, bizleri çocukluk yıllarımıza götüren, anılarımızın canlanmasına vesile olan, ailemizle ve sevdiklerimizle bir araya geldiğimiz, uzun zamandır göremediğimiz yakınlarımızla görüşme fırsatı bulduğumuz, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren, sevgi bağlarını kuvvetlendiren, maneviyatımızı arttıran müstesna zaman dilimleridir.
Covid-19 salgını nedeniyle bu güzelliklerinden mahrum kaldığımız onca bayramın ardından karşılayacağımız, özlemle beklediğimiz bir bayrama erişmenin mutluluğu içerisindeyiz. Büyüklerimizi ziyaret edebilmenin huzuru, sohbet meclislerinde yeniden bir araya gelebilmenin coşkusu; ama diğer taraftan da salgın hastalığın yeniden artmaması adına azami tedbirle geçireceğimiz bir bayram olması temennisiyle Üniversitemiz öğrencileri ve personelimiz başta olmak üzere ülkemizin ve tüm İslam âleminin Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutlarım.

Prof. Dr. Süleyman Özdemir
Rektör