Güncelleme Tarihi: 10 Eylül 2020

Gösterim: 3380

Rektörümüz Trakya Üniversiteler Birliği’nin Düzenlediği “Uzaktan Eğitimde Kalite ve Akreditasyon” Bilgilendirme Toplantısına Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Trakya Üniversiteler Birliği’nin düzenlediği Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi koordinasyonunda video konferans yöntemiyle gerçekleştirilen “Uzaktan Eğitimde Kalite ve Akreditasyon” konulu bilgilendirme toplantısına katıldı.

 
NKÜTEK Genel Müdürü ve KÜSİ Türkiye Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Bülent Eker’in  moderatörlüğünü üstlendiği, Yükseköğretim Kalite Kurulu Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas ile Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin’in konuşmacı olarak katıldığı toplantıya, TÜB Dönem Başkanı ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Trakya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Ahmet Hamdi Zafer ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden de katılım gösterdi. Çok sayıda akademisyenin de dahil olduğu toplantıda kalite ve akreditasyon konularında görüş alışverişinde bulunuldu.


Fotoğraflar