Güncelleme Tarihi: 18 Kasım 2020

Gösterim: 4305

Rektörümüz “Uyuşturucu İle Mücadele Projesi” Tanıtım Toplantısı ve Protokol İmza Törenine Katıldı

Rektörümüz “Uyuşturucu İle Mücadele Projesi” Tanıtım Toplantısı ve Protokol İmza Törenine Katıldı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Balıkesir Valiliği himayelerinde Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğünce uygulanacak olan, Üniversitemizin de paydaşı olduğu “Uyuşturucu İle Mücadele Projesi”nin tanıtım toplantısı ve protokol imza törenine katıldı.

Törene Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Balıkesir Milletvekilleri Belgin Gökçe Uygur, Yavuz Subaşı ile Mustafa Canbey, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İlter Kuş, Balıkesir Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu, Balıkesir Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ile projenin paydaş kurumlarının temsilcileri katıldı.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir törende bir konuşma gerçekleştirerek, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak projede paydaş olmaktan ötürü mutluyuz. Ülkemizin yarınlarını da ilgilendiren ve bir anlamda sosyal rehabilitasyon projesi olan böyle bir çalışmada yükümlülüklerimizin bilincinde olarak yer alıyor olmak bizim için ayrı bir değerdir.” dedi.