Güncelleme Tarihi: 24 Ağustos 2019

Gösterim: 2067

Rektörümüz Yeni Görev Yerine Atanan ve Emekli Olan Komutanlar İçin Balıkesir Valiliği Tarafından Düzenlenen Veda Yemeğine Katıldı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Astsubay Meslek Yüksekokulu Komutanı olarak görev yaparken 21 Ağustos 2019 tarihindeki Cumhurbaşkanlığı atama kararıyla Kara Harp Okulu Komutanı olarak atanan Tuğgeneral Gültekin Yaralı ve Balıkesir Bakım Okulu ve Eğitim Merkezi Komutanlığı görevinden emekli olan Bakım Albay Şenol Küçüktaş için Balıkesir Valiliğince düzenlenen veda yemeğine katıldı. 


Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı’ nın ve komutanların eşleriyle katıldığı, Balıkesir Yeni Öğretmenevi’nde düzenlenen yemek samimi bir sohbet ortamında gerçekleşti. 


Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, ataması gerçekleşen Tuğgeneral Gültekin Yaralı ’ya yeni görevinde başarılar dilerken, kendisine ve emekli olan Balıkesir Bakım Okulu ve Eğitim merkezi Komutanı Bakım Albay Şenol Küçüktaş’ a bugüne kadarki çalışmalarından dolayı teşekkürlerini iletti.

 
Yemek sonunda, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Tuğgeneral Gültekin Yaralı’ ya ve Albay Şenol Küçüktaş’ a Bandırma Vapuru maketi takdiminde bulundu.


Fotoğraflar