Güncelleme Tarihi: 12 Aralık 2019

Susurluk Mülki İdare Yönetimi ve Sivil Toplum Kuruluşlarından Üniversitemize Ziyaret Geçekleştirildi

Üniversitemizin Susurluk’ta akademik birim kurarak faaliyet göstermesi hususunda görüşmelerde bulunmak üzere Susurluk Mülki İdare Yönetimi ve Sivil Toplum Kuruluşlarından oluşan heyet tarafından üniversitemize ziyaret gerçekleştirildi.

Susurluk Kaymakamı Osman Ateş, Belediye Başkanı Nurettin Güney, Ticaret Odası Başkanı İlker Kurt, Ticaret Borsası Başkanı Sefer Göçer, Esnaf ve Sanatkârları Odası Başkanı Aydın Sait, Madeni İşler Odası Başkanı Kemal Şen, Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Abdullah Özen, Malmüdürü Metin Çelik, AK Parti İlçe Başkanı Fahrettin Şener, AK Parti Yönetim Kurulu Üyeleri,  Melih Bağıran, Şafak Mut, Kazım Karaca, Ramazan Aydın, Kardeş Gazetesi İmtiyaz Sahibi İrfan Ayyıldız ve Beş Eylül Gazetesi Temsilcisi Gürdal Ergen’den oluşan heyet, Üniversitemiz Rektörlük Senato Salonu’nda, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından kabul edildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ile Susurluk Mülki İdare Yönetimi ve Sivil Toplum Kuruluşlarından oluşan heyetin karşılıklı fikir alışverişinde bulunmasının ardından ziyaret, Rektörümüz refakatinde heyete başta yeni merkez kütüphanemiz olmak üzere, akademik ve idari birimlerimizin gezdirilmesiyle son buldu.