Güncelleme Tarihi: 22 Eylül 2022

Gösterim: 1090

TRT Geleceğin İletişimcileri Yarışmasında Üniversitemizden Bir Belgesel ve Bir Program Finale Yükseldi

Üniversitemiz öğrencileri TRT tarafından düzenlenen ve Türkiye’nin alanındaki en prestijli iletişim öğrencileri yarışması olan “Geleceğin İletişimciler” yarışmasında büyük bir başarıya imza atarak finale yükseldiler. Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümü öğrencilerimiz Harun Erdal, Beyzanur Yurttutan ve Nurican Albayrak “Bandırma’dan Ay’a” isimli belgesel, Bandırma Meslek Yüksek Okulu Medya ve İletişim Bölümü öğrencimiz Sude Yüksel ise Öğr. Gör. Erkan Solmaz danışmanlığında “Arı Radyo/Çocuk Saati” isimli radyo programı ile finale çıkmaya hak kazandı.

Ciddi bir ekip çalışması sonucu ortaya çıkan “Bandırma’dan Ay’a” adlı eserde başta proje danışmanı Öğr. Gör. Yakup Toktay olmak üzere bölüm öğrencileri Fatih Üzmez, Sude Yıldız, Nisa Nur Tekin ve Muhammed Yağcı da katkı sundu.
Yeni Medya ve İletişim Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ahmet Güven öğrencilerinin başarısıyla gurur duyduğunu belirterek hedeflerinin, ilerleyen yıllarda derece alan daha fazla proje gerçekleştirmek ve iletişim alanında Üniversitemizin adını duyurmak olduğunu ifade etti.

Finale kalan öğrencilerimizi tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.


Fotoğraflar