Güncelleme Tarihi: 21 Ekim 2020

Gösterim: 4130

TÜBİTAK BiGG4tech Başvuruları Başladı

TÜBİTAK BiGG4tech tarafından teknoloji tabanlı iş fikri sahibi girişimcilere 200.000 TL hibe desteği verilen 1512 BİGG programının 1. aşama faaliyetlerinin yürütüldüğü destek programına başvuru süreci başladı. Seçilen girişimcilere eğitim, mentorluk, müşteri ve yatırımcı tanıştırmaları, kurumsal şirketlerle iş birliği geliştirme ve pilot uygulama yapma, ön prototip / MVP imalatı, laboratuvar altyapısı kullanım imkanlarının sunulduğu programa herhangi bir lisans programından 1 yıl içerisinde mezun olabilecek öğrenciler, yüksek lisans veya doktora programına kayıtlı öğrenciler ya da lisans, yüksek lisans veya doktora derecelerinden herhangi birini en çok 10 yıl önce almış kişiler başvuru yapabilecek. 

BiGG4tech; sektör kısıtlaması olmadan teknoloji girişimcilerine özel eğitimler, programlar ve mentorluk desteği sunarak TÜBİTAK’tan hibe desteği almalarını ve şirketleşmelerini sağlamayı amaçlamaktadır.

Teknoloji tabanlı ve yenilikçi bir iş fikriniz varsa, 200.000 TL hibe desteği sağlayan TÜBİTAK 1512 BİGG programına hemen başvurabilirsiniz.

Başvuru Linki: https://bigg4.tech/basvur


Fotoğraflar