Güncelleme Tarihi: 02 Temmuz 2020

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Toplantısı Kırklareli Üniversitesi Ev Sahipliğinde Gerçekleşti

Trakya Üniversiteler Birliği (TÜB) Toplantısı, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat’ın katılımıyla, Kırklareli Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşti. Yükseköğretimle ilgili birçok konunun ele alındığı toplantıda ayrıca Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, TÜB Dönem Başkanlığı görevini Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür’e devretti.

Trakya Üniversiteler Birliği toplantısı sonrasında, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Celalettin Yanık, Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Şimşek ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlker Tulga’yı ziyaret etti. Ziyarette Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Şimşek ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlker Tulga,  Kırklareli Üniversitesi Tıp Fakültesi açılış süreci ile ilgili deneyimlerini Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Celalettin Yanık’a aktardılar. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in, tıp fakültemizin kuruluş aşamasında faydalı olacağına inandığı detaylı bilgilendirmeden dolayı Kırklareli Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Şimşek ile Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanı İlker Tulga’ya teşekkür etmesiyle ziyaret sona erdi.