Güncelleme Tarihi: 15 Mayıs 2019

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü 3. sınıf öğrencileri, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyemiz Yılda Arzu Aba danışmanlığında hayata geçirdikleri sosyal sorumluluk projeleriyle, Türk Hemşireler Derneği İzmir Şubesi tarafından 13.sü düzenlenen "Toplumsal Duyarlılık Öğrenci Projeleri" yarışmasında Üniversitemizi temsil ettiler.

"TEDBİRSİZSİNİZ" başlıklı projeyle birincilik, "FARKIN FARKINDALIK OLSUN" başlıklı projeyle ise ikincilik ödülü kazanan öğrencilerimizi ve danışman hocaları Sağlık Bilimleri Fakültesi Dr. Öğretim Üyemiz Yılda Arzu Aba’yı tebrik eder, başarılı çalışmalarının devamını dileriz.