Güncelleme Tarihi: 25 Mart 2024

Türkiye Fizyoterapistler Derneği Öğrencilerimiz İle Buluştu

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında, Sağlık Bilimleri Fakültemiz tarafından düzenlenen seminerde Türkiye Fizyoterapistler Derneği, öğrencilerimiz ile buluştu.

Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Türkiye Fizyoterapistler Derneği Balıkesir İl Temsilcisi Ebru En’in davetli konuşmacı olduğu seminere Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu’nun yanı sıra akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katılım gösterdi.

Türkiye Fizyoterapistler Derneği'nin konuşulduğu seminerde, fizyoterapi alanında son gelişmeler ve derneğin misyonu öğrencilere  tanıtıldı. Programda, fizyoterapistlerin rolü, sağlık hizmetlerindeki yerleri ve topluma katkıları ele alındı. Ayrıca, derneğin üyelik avantajları, eğitim olanakları ve etkinlikleri hakkında bilgi verildi.

Program sonunda Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ebru Kaya Mutlu tarafından davetli konuşmacımız Ebru En’e çiçek ve teşekkür belgesi takdim edildi.