Güncelleme Tarihi: 11 Aralık 2019

Türkiye Gençlik Vakfı Katkılarıyla Üniversitemizde "Fatih Abadi ile Başarının Sırrı Programı" Düzenlendi

Türkiye Gençlik Vakfı katkılarıyla üniversitemizde "Fatih Abadi ile Başarının Sırrı Programı" düzenlendi. Program başında Kur 'an-ı Kerim tilaveti okundu. Sonrasında şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasının ardından program başladı. Programın açılış konuşmasını TÜGVA Bandırma Temsilcisi Bora Özdemir gerçekleştirdi.

Programda Uluslararası NLP Eğitmenleri Birliği Türkiye Başkanı Fatih Abadi başarı kavramından, bu kavramın içine neler koyulabileceğinden bahsetti. Öğrencilere önemli tavsiyelerde bulunan Abadi konuşmasını interaktif ve eğlenceli bir sunumla gerçekleştirdi. Program topluca çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.