Güncelleme Tarihi: 28 Mayıs 2021

Üniversite Yönetimimiz Susurluk Kaymakamı ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü ile Birlikte Susurluk MYO Yeni Yerleşke Arazisinde İncelemelerde Bulundu

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Susurluk Kaymakamı Muammer Köken ve Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu ile birlikte Susurluk Meslek Yüksekokulumuzun yeni yerleşke arazisinde incelemelerde bulunarak arazi üzerinde Balıkesir Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından yapılacak olan spor kompleksi ile ilgili görüş alışverişinde bulundular.

Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ve Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Rektör Danışmanımız Doç. Dr. İsmail Şahin ve Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Mustafa Alparslan İmamoğlu’nun Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e eşlik ettiği programa, Susurluk Ak Parti İlçe Başkanı Melih Bağırgan, Susurluk Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Haydar Çetinkaya ile Susurluk İlçe Milli Eğitim Müdürü Sami Akoğlan da katılım gösterdi.