Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2022

Gösterim: 876

Üniversitemiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Basın Mensuplarını Ağırladı

Üniversitemiz tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Merkez Yerleşkemizde kahvaltılı bir basın toplantısı gerçekleştirildi.

Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek ile Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Mehmet Karatepe katıldı. Basın mensupları ile bir araya gelmiş olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir öncelikle basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak bu zorlu mesleği icra eden basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.


Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle düzenlenen kahvaltılı basın toplantısında ayrıca Üniversitemizin personel ve öğrenci sayıları, yeni açılan bölüm ve programlar, yerleşkemizdeki inşaat faaliyetleri ve Üniversitemizin akademik gelişimi konularında genel bilgiler paylaştı. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in açıklamaları sonrasında ise soru-cevap bölümünde basın mensuplarının soruları cevaplandı. 

 
Basın toplantısının sonunda Bandırma Gazeteciler Cemiyeti adına Başkan Kaan Bingül tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’e Atatürk ve Bandırma Vapuru’nun resmedildiği rölyef bir eser hediye olarak takdim edildi. Toplantı, günün anısına gerçekleşen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.