Güncelleme Tarihi: 11 Ocak 2023

Gösterim: 950

Üniversitemiz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Dolayısıyla Basın Mensuplarını Ağırladı

Üniversitemiz tarafından 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla Merkez Yerleşkemizde basın toplantısı gerçekleştirildi.
Toplantıya, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ile Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Öğr. Gör. Muhammed Murat Öymez katıldı. Basın mensupları ile bir araya gelmiş olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade eden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir basın mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlayarak bu zorlu mesleği icra eden basın mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

Basın toplantısında gerçekleştirdiği konuşmada Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Üniversitemizin personel ve öğrenci sayıları, yeni açılan bölüm ve programlarımız,  devam eden inşaatlarımız, faaliyete giren Spor Bilimleri Fakültemiz ve spor kompleksimiz, Tıp Fakültemiz ve Üniversitemizin akademik gelişimi konularında genel bilgiler paylaştı. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir konuşmasının ardından soru-cevap bölümünde basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Toplantı, günün anısına gerçekleşen toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.