Güncelleme Tarihi: 29 Temmuz 2019

Üniversitemiz, 27 Temmuz Tarihinde Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde Düzenlenen “Üniversite Tercih Fuarı"na Katıldı

Üniversitemiz tercih ve tanıtım çalışmaları kapsamında Antalya Mimar Sinan Kongre Merkezi’nde düzenlenen Üniversite Tercih Fuarı’na katıldı. 27 Temmuz tarihinde düzenlenen fuarda 50’ye yakın üniversite stant açtı. Fuar, üniversite tercihi yapacak aday öğrenciler ve aileleri tarafından yoğun ilgi gördü.

Fuarda ziyaretçilere üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkânları, Erasmus ve Mevlana Uluslararası Değişim Programları hakkında bilgi verildi. Fuarda tanıtım standımız büyük ilgi gördü.

27 Temmuz tarihinde Antalya fuarının ve eşzamanlı olarak İzmir fuarının da son bulmasıyla, üniversitemizin büyükşehirlerde gerçekleşen tanıtım günleri tamamlanmış oldu.