Güncelleme Tarihi: 25 Eylül 2020

Üniversitemiz Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Başkanlığında Gerçekleşti

Üniversitemiz Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığında gerçekleşti. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemizin akademik ve idari yönetimi, akademisyenlerimiz ile enstitü, fakülte ve meslek yüksekokulu sekreterlerimiz katılım gösterdi.

Düzenlenen Akademik Kurul Toplantısında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, üniversitemizin akademik başarısı, personel ve öğrenci sayıları, yeni açılan bölüm ve programlarımız, uluslararasılaşma çalışmaları, akademik yayınlar, uygulama ve araştırma merkezlerimiz, yerleşkelerimiz ve devam eden inşaatlarımız, kütüphane, sağlık, kültür, sanat ve spor alanlarında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Çevrimiçi gerçekleştirilen toplantıda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ayrıca akademisyenlerimizin görüş ve önerilerini alarak gelen soruları da cevaplandırdı.