Güncelleme Tarihi: 26 Şubat 2021

Üniversitemiz Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir Başkanlığında Gerçekleşti

Üniversitemiz, 2020-2021 eğitim-öğretim dönemi bahar yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığında gerçekleşti. Çevrimiçi olarak gerçekleştirilen toplantıya Üniversitemizin akademik ve idari yönetimi, akademisyenlerimiz ile enstitü, fakülte ve meslek yüksekokulu sekreterlerimiz katılım gösterdi.
Düzenlenen Akademik Kurul Toplantısında konuşan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemizin akademik başarısı, personel ve öğrenci sayıları, yeni açılan ve açılması planlanan bölüm ve programlarımız, uluslararasılaşma çalışmaları, akademik yayınlar, uygulama ve araştırma merkezlerimiz, yerleşkelerimiz, devam eden inşaatlarımız, kütüphane, sağlık, kültür, sanat ve spor alanlarında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgilendirmelerde bulundu. Üniversitemizin, stratejik planları doğrultusunda hedeflerine ulaşması, daha iyi yerlere gelmesi ve bunun için yapılması gerekenleri dile getiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, özellikle nitelikli yayınlar yapılması hususunun altını çizerek akademisyenlerimize büyük görevler düştüğünü belirtti.