Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2021

Üniversitemiz Akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Yılmaz’ın “Coronavirus” Temalı Grafik Tasarım Sergisi Sanatseverlerle Buluştu

Üniversitemiz Mimarlık ve Tasarım Fakültesi Grafik Tasarım Bölümü akademisyenlerimizden Dr. Öğr. Üyesi İbrahim Yılmaz’ın “Coronavirus” temalı grafik tasarım sergisi Dr. Erkan Çiçek Küratörlüğünde 29 Aralık 2020-05 Ocak 2021 tarihleri arasında Pinelo Art Gallery’de sanatseverlerle buluştu. Sergilenen eserlerle Coronvirus salgını tedbirlerine uyulması ve maske kullanımının toplum hayatındaki önemi görsel olarak anlatılmış oldu.   “Coronavirus” temalı gerçekleşen ve yoğun ilgi gören grafik tasarım sergisi nedeniyle Dr. Öğr. Üyemiz İbrahim Yılmaz’ı tebrik ediyoruz.