Güncelleme Tarihi: 16 Eylül 2020

Gösterim: 4175

Üniversitemiz Akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Bilal Ezilmez’in “Sağlık Çalışanlarında Duygusal Emek” İsimli Kitabı Yayımlandı

Üniversitemiz akademisyenlerinden Öğr. Gör. Dr. Bilal Ezilmez ile Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi akademisyenlerinden Dr. Öğr. Üyesi Umut Eroğlu tarafından hazırlanan “Sağlık Çalışanlarında Duygusal Emek: Bursa İlindeki Kamu ve Özel Sağlık Kurumları Üzerine Bir Araştırma” isimli kitap yayımlandı. 


Nobel Yayınları’ndan çıkan kitapta sağlık sektörü özelinde ele alınan duygusal emek kavramı, sergileniş stratejileri, ortaya çıkaran faktörleri, bireysel ve örgütsel sonuçları ile teorik ve uygulama sonuçları irdelenmiştir. Özellikle hizmet örgütleri için önemli bir sürdürülebilir rekabet üstünlüğü sağlayan duygusal emek kavramının sağlık sektöründeki yapısını, özelliklerini ve etkilerini anlamaya yönelik yeterli sayıda kaynak bulunmaması nedeniyle, kitabın alanında önemli bir boşluğu doldurması beklenmektedir. 


Literatüre katkı sağlayacağına inandığımız bu güzel kitap için Dr. Öğr. Üyesi Umut Eroğlu ve Öğr. Gör. Dr. Bilal Ezilmez’i tebrik ediyoruz.


Fotoğraflar