Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019

Gösterim: 985

Üniversitemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da Şereflendirdiği, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi’nin 104. Yıl Dönümü” Dolayısıyla Çanakkale Şehitler Abidesi’nde Düzenlenen Törene Katıldı

Üniversitemiz, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın da şereflendirdiği, “18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Zaferi” dolayısıyla Çanakkale Şehitler Abidesi’nde düzenlenen törene katıldı.
Törende Millî Savunma Bakanı Hulusi Akar, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Yaşar Güler ve kuvvet komutanları, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yücel Acer ile Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da yer aldı.
Üniversiteleri temsilen öğrencilerin katıldığı törende Üniversitemizi, Sosyal Bilimler Enstitüsü Ekonometri Programı öğrencimiz Beyza Aydın temsil etti.
Çanakkale Şehitlikleri’nin ziyaret edildiği programda, Anıt’a çelenk bırakılmasının ardından şehitlerimizin ruhu için Kuran-ı Kerim tilaveti okunarak dua edildi. 
Düzenlenen tören şehitliklere çiçek bırakılmasının ardından şehitlik defterinin imzalanmasıyla son buldu.


Fotoğraflar