Güncelleme Tarihi: 10 Kasım 2020

Gösterim: 4092

Üniversitemiz Dr. Öğretim Üyesi Ahmet Güven’in Editörlüğünde Hazırlanan “Youtube Türkiye'de Kültür Siyaset ve Tüketim -1” İsimli Kitap Yayımlandı

Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi Yeni Medya ve İletişim Bölümümüzden Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven’in editörlüğünü üstlendiği ve bölüm yazarı olarak katkı sunduğu “Youtube Türkiye'de Kültür Siyaset ve Tüketim -1” isimli kitap yayımlandı. Toplamda sekiz değerli ismin bölüm yazdığı kitaba, Manyas Meslek Yüksekokulumuzda görev yapan Dr. Öğretim Üyesi Ufuk Bingöl ve Öğr. Gör. İsmail Doru da birer bölüm yazarak katkıda bulundular.

Sosyal medyanın kendine has imkânları ve sınırlılıklarıyla, gündelik hayatın oluştuğu ve aktığı alternatif bir yaşam şekli haline geldiği günümüzde, özellikle gençlerin yoğun olarak kullanmakta olduğu ve neredeyse toplumsal hayatın tüm alanlarını kapsayan bir platform olan Youtube’u ele alan kitabın basımı Kriter Yayınları tarafından gerçekleştirildi.

Oldukça güncel bir konuyu ele almış olan kitabın iletişim bilimlerine katkı sağlamasını temenni ediyor, başta kitabın editörü Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Güven olmak üzere, tüm yazarları tebrik ediyoruz.


Fotoğraflar