Güncelleme Tarihi: 11 Temmuz 2019

Gösterim: 1217

Üniversitemiz Gönen Kaymakamlığı Himayelerinde Yürütülen “Gönen Vizyon 2023” Çalışmalarına Kurumsal Destek Veriyor

Gönen ilçesinin gelecek vizyonunun bilimsel ölçütlere uygun olarak hazırlanabilmesi için Gönen Kaymakamlığı, Gönen Belediye Başkanlığı, Gönen Ticaret Odası, Beykent Üniversitesi ve Üniversitemiz işbirliği ile oluşturulan “Gönen Vizyon 2023” çalışma gurubunun 28 Haziran 2019 tarihinde yapılan son yürütme kurulu toplantısı, Gönen Kaymakamı Faruk BEKARLAR, Gönen Belediye Başkanı İbrahim PALAZ, Üniversitemiz Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Alpaslan SEREL, Beykent Üniversitesi Dr. Öğr. Üyesi Gülay Selvi HANİŞOĞLU ve Gönen Ticaret Odası Başkanı Ahmet SELVİ’ nin katılımıyla gerçekleştirilmiştir.

Gerçekleşen toplantıda, Yürütme Kurulunca düzenlenmesine karar verilen ve sektörel çalıştayların ilki olacak “Turizm Çalıştayı”   16-17 Temmuz 2019 tarihlerinde Gönen Belediyesi Ömer Seyfettin Kültür Merkezi’nde yapılacaktır.

Gönen’de turizm sektörünü ilgilendiren önemli konularda görüşlerini açıklayacak olan akademisyenlerin yanı sıra turizm sektörü ile ilgili tüm kesimlerin davet edildiği çalıştayda, turizm tüm yönleriyle ele alınacaktır.       

        


Fotoğraflar