Güncelleme Tarihi: 26 Ekim 2019

Gösterim: 1375

Üniversitemiz İşbirliği ile Düzenlenen 4. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi Marmaris’te Gerçekleşti

Üniversitemiz, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi, Moğolistan Khovda Üniversitesi, Nahcivan Üniversitesi işbirliğinde gençlik araştırmaları üzerine yapılan çalışmaların ve sonuçların paylaşılması amacıyla düzenlenen IV. Uluslararası Gençlik Araştırmaları Kongresi gerçekleşti. 

Marmaris Kaymakamı Ertuğ Şevket Aksoy, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektör Yrd. Prof. Dr. Sırrı Sunay Gürleyerek’in yanı sıra, çok sayıda akademisyenin de iştirak ettiği kongrede, Üniversitemiz adına açış konuşması gerçekleştiren Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, kongre koordinatörü ve Muğla Turizm İl Kültür ve Turizm Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Zekeriya Bingöl’e Bandırma Minyatürü tablosu hediyesi takdiminde bulundu.

Moğolistan, Azerbaycan, Nahcivan, Bulgaristan, Arnavutluk, A.B.D. ve Kazakistan’dan 31'i yabancı akademisyenlerin sunduğu bildiriler olmak üzere, Türkçe, Türkçe lehçeleri ve İngilizce dillerinde hazırlanan, toplamda 76 bildirinin sunulduğu kongre başarılı bir şekilde gerçekleşti.