Güncelleme Tarihi: 03 Nisan 2018

Üniversitemiz Kazakistan’ın Almatı Şehrinde Düzenlenen Uluslararası Eğitim Fuarına Katıldı

Üniversitemiz, KÜNİB (Kafkasya Üniversiteler Birliği) tarafından düzenlenen ve 20-21 Mayıs tarihlerinde devam eden uluslararası üniversite tanıtım fuarına katıldı. Kazakistan’ın Almatı şehrinde düzenlenen fuara, Üniversitemizi temsilen Dış İlişkiler Koordinatörlüğü’nden Uzman Ömer İNAN ve Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü’nden Tanıtım ve Sosyal Medya Uzmanı Safa NİZAMOĞLU katıldı.

Rusya, Kazakistan, Azerbaycan, Türkmenistan, Özbekistan, Kore, Uygur Özerk Bölgesi ve Ahıska’dan öğrencilerin bulunduğu fuarda üniversitemiz standına ilgi büyük oldu. Çok sayıda öğretmenin de ziyaret ettiği standımızda öğrenciler, üniversitemiz ve Bandırma hakkında bilgi sahibi oldular.