Güncelleme Tarihi: 28 Aralık 2020

Üniversitemiz Kurumsal Dış Değerlendirme Bilgilendirme Toplantısı Çevrimiçi Olarak Gerçekleştirildi

Üniversitemiz Kurumsal Dış Değerlendirme Bilgilendirme Toplantısı çevrimiçi olarak gerçekleştirildi. Aynı zamanda Kalite Komsiyonu Başkanlığı görevini de yürüten Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığında gerçekleşen toplantıya Rektör Yarımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ile Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Kalite Komisyonu Üyeleri ve Kalite Çalışma Grup Başkanları katılım sağladı. Toplantıda Üniversitemizin bu yıl tabi tutulacağı "2020 Kurumsal Dış Değerlendirme Programı" hakkında bilgi paylaşımlarında bulunuldu. Kurumsal Dış Değerlendirme hakkında Kalite Koordinatörlüğünce yapılan sunumlar sonrası toplantı soru-cevap ve görüşler alınarak sona erdi.