Güncelleme Tarihi: 14 Ocak 2022

Üniversitemiz Öğrencilerine Bandırma Belediyesi Tarafından Çorba İkramı Yapılıyor

Üniversitemiz öğrencilerine yönelik, Bandırma Belediyesi tarafından daha önceki dönemlerde de uygulanan ancak pandemi nedeniyle ara verilmiş olan çorba ikramı yeniden başladı.

Merkez Yerleşkemizdeki öğrencilerimize yönelik düzenlenen çorba servisi bugün Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun tarafından yapıldı. Soğuk kış gününde sıcak çorba ile ısınan öğrencilerimiz bu vesileyle Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir ve Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’la sohbet etme imkânı da bulmuş oldular.

Kantin katında her sabah ücretsiz olarak gerçekleştirilen sıcak çorba ikramı, final haftası boyunca akşamları da Prof. Dr. Sabahattin Zaim Kütüphanemizde devam edecektir.