Güncelleme Tarihi: 14 Mayıs 2019

Gösterim: 1290

Üniversitemiz Personeline Yönelik Olarak Düzenlenen Geleneksel İftar Programımız Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkemizde Düzenlendi

Üniversitemiz tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen Geleneksel İftar Programımız Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkemizde gerçekleştirildi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katılımıyla Erdek Meslek Yüksekokulu Yerleşkemizin bahçesinde gerçekleşen iftar programına, Üniversitemizin akademik ve idari personeli ile ailelerinin yanı sıra Bandırma Kaymakamımız Günhan Yazar da katılım gösterdi.

Mübarek Ramazan ayının bereketini paylaşmak ve iftar maneviyatını birlikte yaşamak amacıyla Üniversitemiz tarafından düzenlenen Geleneksel İftar Programı’nda konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Ramazan ayı vesilesiyle gerçekleştirilen bu programın Üniversitemiz için oldukça anlamlı olduğunu ve geleneksel olarak her yıl Üniversitemiz tarafından gerçekleştirildiğini ifade etti. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, konuklara davete katılımları dolayısıyla teşekkür ederek Ramazan ayının başta Üniversitemiz personeli ve öğrencileri olmak üzere, ülkemiz ve tüm İslam âlemi için hayırlara vesile olmasını dileyerek konuşmalarını sonlandırdı.

Ramazan ayının manevi havasının hissedildiği, birlik ve beraberliğin pekiştiği bir ortamda gerçekleşen Geleneksel İftar Programımıza katılım sağlayan personelimiz ve aileleri memnuniyet ve teşekkürlerini ifade ettiler.