Güncelleme Tarihi: 20 Mart 2019

Üniversitemiz Rektörlük Türk Dili Bölümü Öğretim Görevlisi Oğuz Düzgün'ün “Ortadoğu'ya Muhafazakar Bakış” Adlı Yeni Kitabı Yayımlandı

Üniversitemiz Rektörlük Türk Dili Bölümü Öğretim Görevlisi Oğuz Düzgün'ün “Ortadoğu'ya Muhafazakâr Bakış” adlı yeni kitabı yayımlandı.
Düzgün yeni kitabında, şair ve düşünür Mehmet Akif İnan'ın, Ortadoğu'da yaşanan medeniyet, siyaset ve aydın krizi benzeri sorunlar hakkında ortaya koyduğu çözüm önerilerini betimlerken muhafazakârlık ve Ortadoğu kavramları hakkında kendi görüşlerini de dile getirmektedir.
Alanında önemli bir başvuru kaynağı olacağına inandığımız bu kitaptan dolayı, Üniversitemiz Rektörlük Türk Dili Bölümü Öğretim Görevlisi Oğuz Düzgün'ü tebrik ediyoruz.