Güncelleme Tarihi: 09 Nisan 2019

Gösterim: 1999

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerine Yönelik Önlük Giyme Töreni Gerçekleşti

Üniversitemiz Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü öğrencilerine yönelik üniversitemiz Rektörlük Konferans Salonu’nda önlük giyme töreni gerçekleşti. 

Gerçekleşen törene Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat Uğur, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Uğur Günşen, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Tümen, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Dr. Öğretim Üyesi Gülhan Yılmaz Gökmen’in yanı sıra öğrencilerimiz ve velileri de yoğun katılım gösterdi.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, törende yapmış olduğu konuşmada Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümümüzün gerçekleştirmiş olduğu ilk önlük giyme töreninde bulunuyor olmaktan büyük mutluluk duyduğunu ifade ederek, öğrencilere başarılar diledi. 

Gerçekleşen önlük giyme töreninde ilk önlük, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir tarafından giydirildi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat Uğur, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Uğur Günşen, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. İbrahim Tümen, Sağlık Bilimleri Fakültesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Dr. Öğretim Üyesi Gülhan Yılmaz Gökmen tarafından da öğrencilere önlük giydirilmesiyle devam eden tören, Araştırma Görevlimiz Şule Kecelioğlu ve Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümü öğrencimiz Berna Kırdı tarafından gerçekleştirilen müzik dinletisiyle son buldu.