Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2021

Gösterim: 438

Üniversitemiz TÜB Kalite Güvencesi Çalışmaları İyi Uygulama Örnekleri Çalıştayına Katıldı

Trakya Üniversiteler Birliği çalışmaları kapsamında Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) organizasyonuyla Kalite Güvencesi Çalışmaları Uygulama Örnekleri Çalıştayı düzenlendi. Çevrimiçi olarak gerçekleşen çalıştay programına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK) Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas, TÜB Dönem Başkanı ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Trakya Üniversiteler Birliği üyesi üniversitelerin rektör yardımcıları ile akademik ve idari personelleri katıldı.


Moderatörlüğünü ÇOMÜ Kaliteden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Süha Özden’in yaptığı çalıştay programında sırasıyla TÜB Dönem Başkanı ve Kırklareli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Şengörür, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mümin Şahin, Trakya Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Erhan Tabakoğlu ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sedat Murat açılış konuşmalarını yaptı. Açılış konuşmalarının ardından YÖKAK Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Elmas “Yüksek Öğretim Kurumları Kalite Güvencesi Çalışmalarında İyi Uygulama Örnekleri ve Önemi” konusunda bir konuşma yaptı.


Çalıştay, TÜB üyesi üniversitelerin akademisyenleri tarafından gerçekleştirilen kalite güvencesi, eğitim-öğretim, Ar-Ge, uluslararasılaşma, toplumsal katkı ve yönetim sistemi üzerine iyi uygulama örnekleri ile ilgili yapılan sunumlar ve görüş alışverişleri ile sona erdi.


Fotoğraflar