Güncelleme Tarihi: 08 Nisan 2019

Üniversitemiz Tanıtım Çalışmaları Kapsamında Diyarbakır’da Düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na Katıldı

Üniversitemiz tanıtım çalışmaları kapsamında 8 Nisan tarihinde, Diyarbakır’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na katıldı. Dicle Üniversitesi Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”nda 37 üniversite stant açtı. 54 liseden yaklaşık 3.600 öğrencinin katılmış olduğu fuar, öğrencilerin yanı sıra rehber öğretmenler tarafından da ilgi gördü.

Fuarda ziyaretçilere, Üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus+, Farabi ve Mevlana değişim programları hakkında bilgi verildi.

Gün boyu devam eden “Üniversite Tanıtım Fuarı”nda, tanıtım standımız yoğun ilgi gördü.