Güncelleme Tarihi: 19 Nisan 2019

Üniversitemiz Tanıtım Çalışmaları Kapsamında Edirne’de Düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na Katıldı

Üniversitemiz tanıtım çalışmaları kapsamında 18-19 Nisan tarihlerinde, Edirne’de düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na katıldı. Edirne Margi Hotel’de düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”nda 25 üniversite stant açtı. 30 liseden yaklaşık 3.300 öğrencinin katılmış olduğu fuar, öğrencilerin yanı sıra rehber öğretmenler tarafından da ilgi gördü.

Fuarda ziyaretçilere, Üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus+, Farabi ve Mevlana değişim programları hakkında bilgi verildi.

İki gün boyunca devam eden “Üniversite Tanıtım Fuarı”nda, tanıtım standımız yoğun ilgi gördü.