Güncelleme Tarihi: 08 Mayıs 2019

Üniversitemiz Tanıtım Çalışmaları Kapsamında Van’da Düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na Katıldı

Üniversitemiz tanıtım çalışmaları kapsamında 6-7 Mayıs tarihlerinde, Van’da düzenlenen “Üniversite Tanıtım Fuarı”na katıldı. 25 üniversitenin stant açtığı ve 30 liseden yaklaşık 6.000 öğrencinin katılmış olduğu fuar, öğrencilerin yanı sıra rehber öğretmenler tarafından da ilgi gördü.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve Van İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Tevke'nin de Üniversitemiz standını ziyaret ettiği fuarda ziyaretçilere, Üniversitemizin akademik birimleri, bölümlere ait puanları, yerleşkeleri, sosyal, kültürel ve sportif faaliyetleri, burs ve konaklama imkanları, Erasmus+, Farabi ve Mevlana değişim programları hakkında bilgi verildi.

İki gün boyunca devam eden “Üniversite Tanıtım Fuarı”nda, tanıtım standımız yoğun ilgi gördü.