Güncelleme Tarihi: 28 Şubat 2019

Gösterim: 2767

Üniversitemiz Tarafından Adalet Meslek Yüksekokulu Öğrencilerimize Yönelik Olarak “Adalet Tecrübe ile Buluşuyor” Konsepti Çerçevesinde Başlatılan Buluşmaların İlki Düzenlendi

 
Üniversitemiz tarafından Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerimize yönelik olarak “Adalet Tecrübe ile Buluşuyor” konsepti çerçevesinde başlatılan buluşmaların ilki düzenlendi. Kendi mesleklerinde tecrübe kazanmış hukukçularla Adalet Meslek Yüksekokulu öğrencilerimizi buluşturmayı hedefleyen ve periyodik olarak tekrarlanacak olan buluşmaların ilk konuşmacısı, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri oldu.
 
Açış konuşmasını Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ertan Demirkapı’nın gerçekleştirdiği buluşmada öğrencilerimize mesleki tecrübelerini aktaran Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri, kamu personeli alımlarında Adalet Meslek Yüksekokulu mezunlarının avantajlı olduğu kadrolar ve bu kadrolar için gerekli olan başvuru şartları hakkında bilgi paylaşımında bulunarak “adalet” duygusunun tüm Adliye çalışanlarıyla birlikte yardımcı personelde de olması gerekliliğine vurgu yaptı.
 
Samimi bir sohbet havasında geçen ve öğrencilerimizin büyük bir ilgiyle takip ettiği “Adalet Tecrübe ile Buluşuyor” etkinliği soru-cevap bölümünün ardından Adalet Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Doç. Dr. Ertan Demirkapı’nın Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Önder Yeniçeri’ye plaket takdim etmesiyle sona erdi.