Güncelleme Tarihi: 19 Mart 2023

Gösterim: 633

Üniversitemiz Vakfı ile İMEAK Deniz Ticaret Odası Arasında Protokol İmzalandı

İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası (DTO) ile Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Vakfı (BANÜV) arasında Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Meslek Yüksekokulu Uygulamalı Eğitim Binası inşaatına yönelik şartlı bağışa ilişkin protokol imzalandı.
İMEAK Deniz Ticaret Odası merkez binasında gerçekleşen törende, Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Süleyman Özdemir protokolü imzaladılar.
17 Mart 2023 Cuma günü imzalanan protokolle birlikte İMEAK Deniz Ticaret Odası, Üniversitemiz Denizcilik Meslek Yüksekokulu bünyesinde faaliyet gösterecek olan "İMEAK Deniz Ticaret Odası Uygulamalı Eğitim Binası"’nın, gemi inşa ve dalış uygulamaları kapsamında belirtilen standartlara uygun olacak şekilde inşası için bağışta bulunacak.
Desteklerinden ötürü İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran’a ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür eden Rektörümüz, “Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak denizcilik alanını çok önemsiyoruz. Eğitim altyapımız ve akademik kadromuzla denizcilik alanında ulusal ve uluslararası alanda söz sahibi olmak için gayret ediyoruz.” İfadelerini kullandı.
Törene, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı, Denizcilik MYO Müdürü Doç. Dr. Celil Aydın, Denizcilik MYO Müdür Yardımcısı Dr. Öğretim Üyesi Sabri Alkan ve İMEAK Deniz Ticaret Odası sekreteryası katıldı.
İmza töreninin ardından Rektör Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Başkan Tamer Kıran’a, üzerinde Bandırma Vapuru’nun yer aldığı bir tablo takdim etti.


Fotoğraflar