Güncelleme Tarihi: 26 Mart 2019

Üniversitemiz Yeni Merkez Kütüphanesi’nde Türk Kızılayı Tarafından Ücretsiz Çorba Dağıtımı Etkinliği Gerçekleştiriliyor

Üniversitemiz Yeni Merkez Kütüphanesi’nde Türk Kızılayı Bandırma Şube Başkanlığı tarafından, Üniversitemiz öğrencilerine yönelik olarak ücretsiz çorba dağıtımı etkinliği gerçekleştiriliyor.
Öğrencilerimizin sınav haftası boyunca devam edecek olan etkinliğin ilk gününde, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Barış Yıldırım ve Rektörlük Türk Dili Bölümü Öğretim Görevlimiz Oğuz Düzgün de çorba dağıtımı gerçekleştirdi.
Yeni Merkez Kütüphanemizde vize sınavlarına çalışan öğrencilerimiz için düzenlenen etkinlik kapsamında, sınav haftası boyunca 20.00 - 22.00 saatleri arasında çorba dağıtımı gerçekleştirilecektir. Tüm öğrencilerimiz davetlidir.