Güncelleme Tarihi: 12 Şubat 2020

Gösterim: 1295

Üniversitemiz ile Bandırma Ticaret Odası Arasında Lojistik Alanında İşbirliği

Üniversitemiz ile Bandırma Ticaret Odası arasındaki işbirliğini geliştirmek üzere Bandırma Ticaret Odası 16. Meslek Komitesi Üyeleri Funda Dedeoğlu, Bilgen Süngü, Barış Saraç, Özgür Aslan, Serap Uğur, Hakan Apaydın ile Üniversitemizin ilgili birimleri arasında bir toplantı gerçekleşti.

Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel’in başkanlığında gerçekleşen toplantıya Üniversitemizden; Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültesi, Uluslararası Ticaret ve Lojistik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hatice Aydın, Bölüm Başkan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Senem Nart, Dış Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Özer Yılmaz, Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. İlknur Tanrıverdi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan Karahan ve Dış Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Çağatay Başarır katıldı.

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunan toplantıda, lojistik sektörü ile ilgili işbirliğinin arttırılması ve bu amaçla önümüzdeki günlerde Bandırma Ticaret Odası’nda sektör temsilcileri ile bir lojistik toplantısının düzenlenmesi yönünde fikir birliğine varıldı.


Fotoğraflar