Güncelleme Tarihi: 14 Haziran 2019

Üniversitemizde 2019 YKS Sınavı Görevli Eğitimi Gerçekleştirildi

Üniversitemizde 2019 YKS Sınavı Görevli Eğitimi Gerçekleştirildi Üniversitemiz konferans salonunda, 2019 YKS Sınavı Görevli Eğitimi verildi. Eğitim bina sınav sorumluları, bina sınav sorumlusu yardımcıları, ÖSYM temsilcisi ve ilgili görevlilerin katılımıyla gerçekleştirildi. Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, katılımcıları sınav öncesinde ve sınav sırasında dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirdi. Katılımcılardan gelen soruları da cevaplandıran Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, sınıflarda bulunan saatli kameraların kullanımı hakkında da bilgi verdi. Prof. Dr. Alpaslan Serel, sınavda görev alacak sorumlulara ve sınava girecek olan tüm öğrencilere başarılar dileyerek 2019 YKS Sınavı Görevli Eğitimi’ni sonlandırdı.