Güncelleme Tarihi: 07 Ocak 2022

Üniversitemizde Geleneksel “Rektör-Öğrenci Buluşması” Gerçekleşti

Üniversitemizde her yıl geleneksel olarak gerçekleştirilen “Rektör-Öğrenci Buluşması”, son günlerde artan Covid-19 vaka sayıları nedeniyle Üniversitemizin Instagram hesabı üzerinden canlı yayın olarak yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Programda öncelikle Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Üniversitemizin gelişimi ile ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Daha sonra öğrencilerimizden gelen soruları cevaplandırdı. Uzaktan eğitime geçilip geçilmeyeceği, finallerin uzaktan yapılıp yapılmayacağı öğrenciler tarafından en çok merak edilen konular olurken, akademik takvim, ulaşım, yurtlar, laboratuvarlar, meslek yüksekokulları gibi konular üzerine gelen sorular da Rektörümüz tarafından samimiyetle cevaplandırıldı.