Güncelleme Tarihi: 17 Nisan 2024

Gösterim: 344

Üniversitemizde “Markanın İyilik Hikayesi” Konulu Konferans Düzenlendi

“Türkiye Yüzyılının Başında” seminer serimiz kapsamında, Ömer Seyfettin Uygulamalı Bilimler Fakültemiz koordinesinde Medya ve İletişim Topluluğumuz tarafından düzenlenen “Markanın İyilik Hikayesi” konulu konferans, Rektörümüz Prof. Dr. İsmail Boz’un katılımıyla gerçekleşti.

Prof. Dr. Aziz Sancar Konferans Salonu’nda gerçekleşen ve Eker Süt Ürünleri Pazarlama Müdürü Özge Kiraz’ın davetli konuşmacı olduğu konferansa Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, öğretim üyelerimiz ve öğrencilerimiz katılım sağladı.

Etkinlik kapsamında Eker Süt Ürünlerinin ‘İyilik Hikayesi’ iyi üretim, iyi yönetim ve iyi marka çerçevesinde davetli konuşmacı Özge Kiraz tarafından anlatıldı. Özge Kiraz, “Ya farklı ol ya da ilk ol; olabiliyorsan hem farklı hem de ilk ol” mottosuyla sürdürdükleri faaliyetlerin yanı sıra Eker Süt Ürünleri’nin sosyal sorumluluk bilinciyle, spor ve sağlıklı yaşamın yaygınlaştırılması hedefiyle, dezavantajlı grupların desteklendiği ve sürdürülebilirlik ekseninde gerçekleştirilen projeleri aktardı. “Otizmli Bireyler İş Gücünde, Adım Adım İş Birliği, Eker I Run Koşu Yarışması ve Olympos Regatta Yelkenli Yarışmaları” etkinlikte ele alınan sosyal sorumluluk projelerindendi. 

Dijitalleşme ile birlikte değişen müşteri beklentileri ve geri bildirimlerinin yönetimine ilişkin bilgilerin de aktarıldığı konferans, soruların cevaplanması ve teşekkür belgesinin takdim edilmesi ile son buldu.