Güncelleme Tarihi: 16 Temmuz 2021

Üniversitemizde “Marmara Denizi’nde Müsilaj ve Balıkçılık” Toplantısı Gerçekleşti

Üniversitemiz Denizcilik Fakültesi Dekanı ve aynı zamanda Marmara Denizi Bilim ve Teknik Kurulu üyesi Prof. Dr. Mustafa Sarı öncülüğünde balıkçılık sektöründe faaliyet gösteren tekne sahipleri ve sektör temsilcilerinin katılımıyla “Marmara Denizi’nde Müsilaj ve Balıkçılık Toplantısı” gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Prof. Dr. Fuat Sezgin Konferans Salonu’nda saygı duruşu ve İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan toplantıda önce Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mustafa Sarı’nın Marmara Denizi, müsilaj ve balıkçılık sunumu gerçekleştirildi. Düzenlenen toplantıda sürdürülebilir balıkçılık, mevcut balıkçılık yönetimi politikaları, balıkçılık sektörünün sorunları, müsilaj oluşumunun balıkçılığa etkileri ve çözüm önerileri konuları masaya yatırıldı. Balıkçılık sektöründe faaliyet gösteren tekne sahipleri ve temsilcilerin sorularının cevaplandırıldığı ve karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan toplantı günün anısına gerçekleşen toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.