Güncelleme Tarihi: 24 Mayıs 2019

Üniversitemizden Mahalli İdareler Seçimleri Sonrası Erdek Belediyesi’ne Hayırlı Olsun Ziyareti

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir başkanlığındaki Üniversitemiz heyeti, yerleşkelerimizin bulunduğu ilçe belediyelerine düzenlemekte olduğu tebrik ziyaretleri kapsamında mahalli idareler seçimlerinde Mimar Hüseyin Sarı’nın belediye başkanı olarak seçildiği Erdek Belediyesi’ne hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Erdek Belediye Başkan Vekili Hasan Yaprakçı tarafından başkanlık makamında ağırlanan Üniversitemiz heyetinde Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, Erdek Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Ali Mazak, Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanımız Mustafa İmamoğlu ve Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Ömer Şimşek de yer aldı.

Samimi bir sohbet havasında gerçekleşen ziyarette, Erdek Meslek Yüksekokulumuzun gelişimi ve Yeni Yerleşke Projemiz hakkında da karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.