Tarih: 15 Nisan 2019

Gösterim: 225

Üniversitemizden Mahalli İdareler Seçimleri Sonrası Görevine Yeni Başlayan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz heyeti, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri sonrası görevine yeni başlayan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat Uğur ve Genel Sekreterimiz Cihangir Boz katıldı.

Üniversitemiz heyeti, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a hayırlı olsun dileklerini ileterek yeni görevinde başarılar diledi. Üniversitemiz heyeti ile birlikte eş zamanlı olarak Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar da görevine yeni başlayan Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi.

Üniversitemiz heyeti, Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun ziyareti sonrasında görevine yeni başlayan Bandırma Belediye Başkan Yardımcıları Metin Ok ve Ozan Onur’a da hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.