Güncelleme Tarihi: 15 Nisan 2019

Üniversitemizden Mahalli İdareler Seçimleri Sonrası Görevine Yeni Başlayan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’a Hayırlı Olsun Ziyareti

Üniversitemiz heyeti, 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşen Mahalli İdareler Seçimleri sonrası görevine yeni başlayan Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’a hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyarete Üniversitemizi temsilen Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Suat Uğur, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz ve Gönen Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Muhammet Arucu katıldı.

Üniversitemiz heyeti, Gönen Belediye Başkanı İbrahim Palaz’a hayırlı olsun dileklerini ileterek başarılar diledi. Gerçekleşen ziyarette ayrıca Üniversitemiz Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi (BANÜ – FTR) projesi hakkında teknik toplantı gerçekleştirilerek karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.