Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2021

Gösterim: 598

Üniversitemizin 5. Yılında 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü Etkinlikleri Kapsamında Düzenlediği Fotoğraf Sergisi Açılışı Gerçekleşti

Üniversitemizin hain darbe girişiminin 5. yıl dönümünde 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinlikleri kapsamında düzenlediği fotoğraf sergisi, Bandırma Belediyesi Barış Manço Kültür ve Sanat Merkezi’nde sanatseverlerin ziyaretine açıldı. 

15 Temmuz 2016’da gerçekleşen hain darbe girişiminde milletimizin göstermiş olduğu destansı mücadelenin sahnelerini içeren ve AA objektiflerinden çekilen fotoğraflardan oluşan serginin açılışında kurdele kesimini Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar, Garnizon Komutanı Hv. Plt. Tuğgeneral Oğuz Okuyucu, Bandırma Cumhuriyet Başsavcısı Cüneyt Demirdaş, Bandırma Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Ay, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Alpaslan Serel ile Üniversitemiz Genel Sekreteri Cihangir Boz birlikte gerçekleştirdi. İlçe protokolü, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, üniversitemiz personeli ve vatandaşların yoğun katılımı ile açılışı gerçekleşen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü fotoğraf sergisi 15-16-17 Temmuz tarihlerinde sanatseverlerin ziyaretine açık olacaktır.


Fotoğraflar