Güncelleme Tarihi: 21 Şubat 2020

Gösterim: 1221

Üniversitemizin Düzenleyeceği Bandırma Lojistik Zirvesi İçin Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Heyeti İle İşbirliği Görüşmesi Üniversitemizde Gerçekleşti

20–21 Nisan 2020 tarihinde Bandırma’da gerçekleştirilecek olan Bandırma Lojistik Zirvesi’nin görüşmeleri, Üniversitemiz Rektörlük Eski Senato Salonu’nda gerçekleşti.

Rektör Yardımcımız Prof Dr. Alpaslan Serel’in başkanlığında, Bandırma Lojistik Zirvesi’nin ana sponsoru olan Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Heyeti ile gerçekleşen görüşmeye Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ni temsilen, Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Ahmet İnan, İdari İşler Şube Müdür Vekili Yakup Baştürk ve İdari İşler Satın Alma personeli Eda Duman katıldı. 

Üniversitemizden Dış Ticaret ve Lojistik Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Dr. Öğretim Üyesi Özer Yılmaz, Öğretim Görevlisi İlknur Tanrıverdi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Özcan Karahan ve Zirve Düzenleme Kurulu’nda görev alan öğrencilerimizin de hazır bulunduğu toplantıda Bandırma Lojistik Zirvesi’nin organizasyonu ile ilgili fikir alışverişinde bulunuldu.


Fotoğraflar