Güncelleme Tarihi: 29 Nisan 2022

Üniversitemizin Geleneksel İftar Programı Gerçekleştirildi

Üniversitemizin her Ramazan ayında düzenlediği, Covid-19 salgını nedeniyle iki yıldır yapılamayan geleneksel iftar programı gerçekleştirildi. Erdek Meslek Yüksekokulumuzun bahçesinde gerçekleşen iftar programına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel, Prof. Dr. Feyzullah Temurtaş ve Prof. Dr. Celalettin Yanık, Genel Sekreterimiz Cihangir Boz, akademik ve idari personelimiz ile aileleri katılım gösterdi.

Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi ailesi olarak geniş bir katılımla gerçekleşen programda iftar yemeğinin ardından Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir bir konuşma yaparak Üniversitemizin gelişimi ve 7 yıllık süreç ile ilgili bilgiler paylaştı. Daha sonra Üniversitemizin 7. yıl dönümü dolayısıyla pasta kesim töreni gerçekleştirildi.