Güncelleme Tarihi: 22 Mart 2019

Üniversitemizin de Katılımıyla Bandırma Ticaret Odası’nda “Mart Ayı İlçe Güvenlik Toplantısı” Gerçekleştirildi

Bandırma ilçemizdeki vatandaşların daha güvenli ve huzurlu bir ortamda yaşamalarını sağlamak amacıyla her ay düzenli olarak gerçekleştirilen “Mart Ayı İlçe Güvenlik Toplantısı”, bu ay Bandırma Ticaret Odası’nda  düzenlendi.
Bandırma Kaymakamı Günhan Yazar başkanlığında gerçekleşen toplantıya, Üniversitemizi temsilen katılan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in yanı sıra, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, Bandırma İlçe Jandarma Komutanı Yzb. Mahir Mavi, Bandırma İlçe Emniyet Müdürü Soner Duran, Bandırma Ticaret Odası Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Bandırma Ticaret Borsası Genel Sekreteri Ertunç İşbay, Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Adem Yılmaz ve Bandırma Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Osman Çapar katıldı.
Gerçekleştirilen “Mart Ayı İlçe Güvenlik Toplantısı”nda, ilçemizdeki asayiş ve huzuru bozabilecek muhtemel sorunlar ve bu sorunlarla ilgili alınabilecek tedbirler ile genel güvenlik konusunda yapılabilecek çalışmalar görüşüldü.