Güncelleme Tarihi: 27 Mart 2019

Gösterim: 1559

Üniversitemizin de Paydaşı Olduğu “Intertraffic İstanbul 2019 Fuarı”, 10-12 Nisan Tarihleri Arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (IFM) Düzenleniyor

Altyapı, trafik yönetimi, güvenlik, park ve akıllı hareketlilik konularıyla ülkemizin ve dünyanın önde gelen firmalarını bir araya getirecek olan “10. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Akıllı Ulaşım, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı-Intertraffic İstanbul 2019”, 10-12 Nisan tarihleri arasında İstanbul Fuar Merkezi’nde (IFM) gerçekleşecek.

“Akıllı Ulaşım Sistemleri” alanında YÖK tarafından “ihtisas üniversitesi” olarak belirlenen Üniversitemizin de paydaşı olduğu “10. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Akıllı Ulaşım, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı”, bu alanda yeni ürünlerin, teknolojilerin, akıllı çözümlerin ve yarının ulaşım sorunlarının ele alınacağı ve kendi alanında dünyanın en önemli fuarlarından biri olma özelliğini taşımaktadır.

Akıllı Ulaşım Sistemleri Uygulama ve Araştırma Merkezimizin (BAUSMER)  tanıtım standının da yer alacağı “10. Uluslararası Altyapı, Trafik Yönetimi, Akıllı Ulaşım, Yol Güvenliği ve Park Sistemleri Fuarı”na, tüm öğrencilerimiz ve personelimiz davetlidir.


Fotoğraflar