Güncelleme Tarihi: 01 Temmuz 2020

Gösterim: 1110

Vefat Eden Uluslararası Öğrencimiz Hüssein Swallah için Cenaze Töreni Düzenlendi

Denizde boğulma neticesinde vefat eden, uluslararası öğrencilerimizden Hussein Swallah, Haydar Çavuş Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Bandırma Şehir Mezarlığı’na defnedildi. 

Cenaze namazı öncesinde Üniversitemiz organizasyonuyla hayır yemeği ikramında bulunuldu. Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir’in katıldığı cenaze namazına, Bandırma Kaymakamımız Günhan Yazar, Bandırma Belediye Başkanımız Av. Tolga Tosun, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Alpaslan Serel ile Prof. Dr. Celalettin Yanık, Bandırma Müftü Vekili Cemalettin Torun’un yanı sıra akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz, sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar da yoğun katılım gösterdi. 

Bandırma Müftü Vekili Cemalettin Torun tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Tekke Hacı Ali Rıza El-Bezzaz Camii Onarma ve Yaşatma Derneği Başkanı Adem Turhan katılımcılara hitap etti. 

Kılınan cenaze namazının ardından öğrencimizin naaşı Bandırma Şehir Mezarlığı’na nakledilerek defin işlemi gerçekleştirildi. Şehir Mezarlığı’nda bir konuşma gerçekleştiren Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Özdemir, Bandırma Onyedi Eylül Üniversitesi olarak yaşanılan acı hadiseden duyduğumuz üzüntüyü dile getirerek, elim bir olay neticesinde yitirdiğimiz öğrencimize Allah’tan rahmet, ailesine, BANÜ ailesine, sevenlerine başsağlığı ve sabırlar diledi.


Fotoğraflar